22. in 23. januarja 2021 vas vabimo, da se nam pridružite in soustvarjate največji vseslovenski predinformativni dogodek na področju izobraževanja in zaposlovanja mladih – 13. Informativi.

Lansko leto smo ponovno presegli naša pričakovanja in zabeležili rekordni rezultat obiskovalcev in sicer več kot 25.000. Sodelovalo je več kot 250 različnih organizacij, institucij in podjetij, vsi z namenom, da mladim in odraslim ponudijo čim več informacij o nadaljnjem izobraževanju in zaposlovanju. V velik ponos in zadovoljstvo nam je, da lahko na eno mesto prikličemo toliko mladih, znanja željnih obiskovalcev ter zvestih in novih razstavljavcev, ki so zaklad Informative.

Kdo lahko sodeluje na Informativi?

Univerze, fakultete, višje, visoke in srednje šole, jezikovne in poslovne šole, veleposlaništva, izobraževalni centri in zavodi, ljudske univerze, podjetja, ki pokrivajo področje poslovnega izobraževanja in knjižnice.

Podjetja, ki nudijo štipendije in možnost praktičnega usposabljanja oz. prvo zaposlitev, študentski in drugi zaposlitveni servisi ter agencije.

Organizacije, društva in združenja, ki aktivno delujejo na področju dodatnega izobraževanja.

Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, Center RS za poklicno izobraževanje, Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije idr.

Potegujte se za laskavi naziv NAJ RAZSTAVLJAVCA!

Razstavljavci 13. Informative se lahko potegujete za laskavi naziv po izboru obiskovalcev. Informativini obiskovalci vsako leto tekom dogajanja pozorno opazujejo in poleg videza ocenjujejo tudi prijaznost osebja ter ponudbo in se na podlagi teh meril odločijo za svojega naj razstavljavca. Glasovi se drugi dan preštejejo, tisti z največ glasovi dobi naziv NAJ RAZSTAVLJAVEC. Na 12. Informativi so bili to Slovenska vojska.

X