Pogosta vprašanja

Kdo ali kaj je 13. Informativa?

13. Informativa je sejem izobraževanja in poklicev, to sta dva največja PREDINFORMATIVNA dneva, kjer se predstavljajo vseslovenske univerze, srednje šole, gimnazije, višje šole, izorbaževalni programi doma in v tujini in vse potrebne informacije, ki jih potrebujejo mladi pri vpisu in vprašanju KAM NAPREJ? Vse informacije bodo ONLINE na spletnem mestu www.informativa.si.

Kje in kdaj?

13. Informativa bo potekala 22. in 23. januarja 2020 ONLINE in sicer na spletni strani www.informativa.si. Vstop na spletno stran dogodka bo brezplačen in povsem enostaven.

Kako bo 13. Informativa organizirana?

KJE, KDAJ, KAKO?

Kje: Na spletnem mestu Informative!

Kdaj: 22. in 23. januar 2021 (petek in sobota med 9.00 in 20.00)

Vstopnina: 0 €

Prijava: registracijski obrazec bo objavljen na dan Informative

Seznam sodelujočih: tukaj

Kontakt: [email protected]

Organizacija e-Informative bo potekala po enakem principu kot potek fizičnega sejma, in sicer bo sestavljala:

  • info točko za pregled vseh vsebin pred vstopom na virtualno sejmišče;
  • virtualne sejemske dvorane, organizirane po področjih (srednje šole, poklicno izobraževanje, fakultete …);
  • predavalnico s seminarji in predavanji na različne teme o izobraževanju in zaposlovanju;
  • klepetalnico, kjer boste spoznali različne poklice

Programi in organizacije bodo tokrat zavzele online platformo, kjer se bodo obiskovalci lahko sprehodili med zabavnimi virtualnimi razstavnimi prostori.

Registracija

Registracija in udeležba bo za vse obiskovalce BREZPLAČNA. Vse kar boste potrebovali za udeležbo na 13. Informativi bo dobra internetna povezava in računalnik (namizni ali tablični). 

Za udeležbo ne bo potreben prenos kakršne koli aplikacije.

Obiskovalcem bo na dan Informative, od 8:00 naprej, na voljo registracijski link, preko katerega boste imeli možnost brezplačnega vstopa v e-Informativo.

Vstop na Informativo bo za obiskovalce torej brezplačen.

Potek in čas trajanja

Virtualni razstavni prostori bodo za obiskovalce (za ogled in branje) na voljo vseh 48 ur odprtja Informative (od petka, 22. januarja, od 9. ure, vse do sobote, 23. januarja, do 20. ure). Kasneje se Informativa zapre in razstavni prostori ne bodo več na voljo.

Predavanja, klepetalnica in delavnice pa bodo na voljo po vnaprej določenem urniku, ki ga bomo organizatorji objavili na spletnih straneh Informative pred pričetkom dogodka.

Razen vstopne registracije nadaljnje prijave na predavanja ali katerekoli dogodke v okviru Informative ne bodo potrebne.

Kako e-obiskati 13. Informativo?

Varno. Udobno. Lahko iz kavča. Brez maske. S sošolci in sošolkami pa učiteljico, vsak iz svojega toplega in varnega zavetja.
Obiskovalcem priporočamo, da Informativo izkoristite za obisk VSEH izobraževalnih programov, ki vas zanimajo in si tako osvetlite vsa vprašanja, ki so povezana z vpisom naprej (3. marec 2021).

Pred dostopom na platformo bomo organizatorji objavili opise izobraževanih programov in urnik predavanj, tako da boste še pred dostopom na platformo obveščeni, kaj boste lahko obiskali.

Kontakti

Obiskovalci

Maja Mubi
[email protected]
01 300 32 11

Melita Remškar
[email protected]
01 300 32 19

Razstavni prostori, klepetalnica

Lara Petkovšek
[email protected]
01 300 32 12

Webinarji
Vanja Sitar
[email protected]
01 300 32 04

Zoran Dakić
[email protected]
01 300 32 25

Tamara Fister
[email protected]
01 300 32 31