Prijava na e-novice
Vpišite svoj e-naslov

Novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 

Foto utrinki


04.02.2014 11:56

Kaj smo si lahko ogledali, kakšne zanimivosti so izvajali različni razstavljavci letošnje Informative, kakšen je bil program na Informativinem forumu in v predavalnicah ter česa ne smete zamuditi prihodnje leto, si lahko ogledate v foto galeriji .
 
 

Rekorden obisk Informative


26.01.2014 11:03

Dvodnevni sejem izobraževanja in poklicev Informativa se je včeraj uspešno zaključil. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je zbral rekordnih 20.000 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali ponudbo več kot 200 slovenskih in tujih izobraževalnih programov ter praktične prikaze poklicev. Med njimi je bilo okoli 2.500 učencev in dijakov iz širše okolice Ljubljane, pa tudi iz Murske Sobote, Grosupljega, Krškega, Novega mesta, Vojnika, Škofje Loke, Vrhnike, Celja, Cerknice, Sevnice, Škocjana, Trebnjega, Žužemberka ipd., ki so sejem obiskali v organiziranih skupinah.

Organizator se zahvaljujem vsem, ki so pomembno prispevali k uresničitvi že šestega sejma izobraževanja in poklicev Informativa.

Nekaj fotografskih utrinkov in več o Informativi v zaključnem sporočilu za javnost .
 
 
 
SUAŠ Naj razstavljavec 6. Informative

Mladi so izbrali Srednjo upravno administrativno šolo Ljubljana


26.01.2014 10:59

Zadnji dan Informative je potekala še ena častna podelitev, in sicer podelitev najbolj popularnemu razstavljavcu. Častni naziv Naj razstavljavec 6. Informative si je s svojim osebnim pristopom in interaktivno predstavitvijo prisvojila lanskoletna drugouvrščena Srednja upravno administrativna šola Ljubljana.

Poleg častnega naziva Naj razstavljavec 6. Informative, SUAŠ v prehodno last prejema še kipec Naj razstavljavca, delo mlade umetnice Anje Radović.

Naj razstavljavec poleg nagrad, ki mu jih podarja organizator sejma, podjete Proevent, d. o. o., prejama tudi 1000 brezplačnih izpisov na vseh Printboxih v Sloveniji.

Sponzor nagrade v izboru Naj razstavljavec:
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke