Prijava na e-novice
Vpišite svoj e-naslov

Novice

 

<< < 1 2 > >>
 

Prijave na 8. Informativo odprte

02.06.2015 11:56

Od 22. do 23. januarja 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani ponovno pripravljamo Sejem izobraževanja in poklicev Informativo, ki jo vsako leto obiskujejo osnovno- in srednješolci, študenti in vsi, ki želijo nadgraditi svoje znanje.
 
Že peto leto zapovrstjo bo v okviru Informative, natančneje v petek, 22. januarja, potekala tudi Poslovna Informativa, enodnevni konferenčno-sejemski dogodek na temo poslovnega in strokovnega izobraževanja.
 
Po izjemno dobrem odzivu na dogodek, pripravljammo že drugo leto, v soboto, 23. januarja, zapovrstjo tudi Nepozaben zaključek, kjer se predstavljajo vsi, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo zaključnih dogodkov šolanja.

Vabilo k sodelovanju najdite .


 

 
 

Informativa zaključena

24.01.2015 22:14

Dvodnevni sejem izobraževanja in poklicev Informativa se je uspešno zaključil. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je zbral okoli 20.000 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali ponudbo več kot 200 slovenskih in tujih izobraževalnih programov ter praktične prikaze poklicev. Med njimi je bilo okoli 2.500 učencev in dijakov iz širše okolice Ljubljane ter različnih koncev Slovenije. Informativa je gostila okoli 40 izobraževalnih dogodkov na treh lokacijah in prvi dogodek z nasveti o pripravah na zaključni izlet in zaključni šolski ples t. i. Nepozaben zaključek.

7. Informativa je bila prostor najrazličnejših predstavitev izobraževalnih programov na voljo v Sloveniji in tujini. Med skupaj več kot 200 izobraževalnimi programi se je predstavilo okoli 30 srednješolskih programov, 60 višje strokovnih programov, več kot 100 fakultet, visokih šol in univerz, 15 ponudnikov izobraževanja odraslih ter druge, z zaposlovanjem in štipendiranjem, povezane organizacije, kot so Zavod RS za zaposlovanje, Center RS za poklicno izobraževanje, Slovenske železnice, Dijaška organizacija Slovenije in številni drugi.

Več o dogodku si preberite v:
docxZaključnem sporočilu za javnost >  (.docx 154KB)
Vsem sodelujočim se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo.

 
 

Izbrali smo najrazstavljavca

24.01.2015 17:48

Laskavi naziv Najrazstavljavec 7. Informative si je že drugo leto prislužila Srednja upravno administrativna šola Ljubljana. Ta je z izjemno slikovitim razstavnim prostorom in dobro klimo mladim obiskovalcem sejma predstavljala svoje programe in obšolske dejavnosti.

SUAŠ čestitamo za laskavi naziv že drugo leto in jim želimo še veliko uspehov.

 
<< < 1 2 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke