Prijava na e-novice
Vpišite svoj e-naslov

Novice

 

 

NOVO! Istočasno kot Informativa bo potekala tudi Arena mladih

24.11.2016 10:01

Poleg tradicionalnih predstavitev formalnih in neformalnih izobraževalnih programov, predstavitev poklicev, spoznavanja različnih formalnih in neformalnih izobraževanj, bo istočasno kot Informativa potekala tudi nova prireditev Arena mladih, katere poslanstvo je združiti mlade in ponudnike prostočasnih aktivnosti ter jim predstaviti različne storitve in proizvode.

Arena mladih bo združevala različne tematske parke (kulinarika, moda in lepota, šport, multimedija, nostalgija), potekala pa bo v B kompleksu Gospodarskega razstavišča - ravno tako 27. in 28. januarja 2017.

Vse informacije, vezane na najbolj zabavno prireditev za mlade v začetku leta, so na voljo na uradni spletni strani:


 
 

Prvi prijavni rok se izteka - možnost za ugodnejše sodelovanje!

28.10.2016 14:15

Ne spreglejte!

Prijave za sodelovanje na 9. Infomativi, poslane v prvem prijavnem roku, torej do 11. novembra, vam zagotavljajo ugodnejše cene nastopa z razstavnim prostorom!

Priprave na 9. Informativo so že v polnem teku - številne izobraževalne institucije in predstavitve poklicev bodo tako kot vsako leto tkali prihodnost mladih, predvsem pa izostrili njihov čut za poklic, ki ga želijo opravljati. Samo lani je Informativo obiskalo okoli 22.000 obiskovalcev v dveh dneh!

Ker verjamemo, da je sejem pomembno izhodišče tako za mlade, kot odrasle, ki iščejo nove priložnosti, nove izobraževalne možnosti ter za družbo na splošno, ker sejem poudarja vseživljenjsko učenje, vas vabimo k sodelovanju - časa imate samo še do 8. decembra!


Prijavni roki:
Prvi prijavni rok: 11. november 2016
Zadnji prijavni rok: 8. december 2016

Oblike sodelovanja in prijave:
Več v rubriki VABILO K SODELOVANJU >.
 
 

Vabljeni k sodelovanju na 9. Informativi

21.06.2016 11:04

Od 27. do 28. januarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani ponovno pripravljamo Sejem izobraževanja in poklicev Informativo, ki jo vsako leto obiskujejo osnovno- in srednješolci, študenti in vsi, ki želijo nadgraditi svoje znanje.
 
Že peto leto zapovrstjo bo v okviru Informative, natančneje v petek, 27. januarja, potekala tudi Poslovna Informativa, enodnevni konferenčno-sejemski dogodek na temo poslovnega in strokovnega izobraževanja.
 
Po izjemno dobrem odzivu na dogodek, pripravljammo že drugo leto tudi Nepozaben zaključek, kjer se predstavljajo vsi, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo zaključnih dogodkov šolanja.

Vabilo k sodelovanju najdite .

 
 

Objavljamo nov termin:
27. in 28. januar 2017!


08.06.2016 13:28
 
Vključite se v največji in najpomembnejši slovenski dogodek na področju izobraževanja in zaposlovanja mladih – 9. Informativo, sejem izobraževanja in poklicev, ki bo že šesto leto združeval še enodnevno konferenco 6. Poslovno Informativo, in tretjič enodnevni dogodek o zaključnih dogodkih šolanja 3. Nepozaben zaključek.

Kmalu se vam oglasimo z vsemi potrebnimi informacijami za vaše sodelovanje, združenih v Vabilo k sodelovanju!

NOVO: v letošnjem letu se nam pridružuje tudi največji dogodek za dijake in študente Študentska arena, ki bo potekala istočasno v Marmorni dvorani!
 
 

Zaključena tudi Poslovna Informativa


27.01.2016 10:59

Ker verjamemo, da se izobraževanje nikoli ne konča, smo pod okriljem 8. sejma izobraževanja in poklicev Informative 22. januarja pripravili že 5. Poslovno Informativo. Enodneven dogodek na temo poslovnega in strokovnega izobraževanja za zaposlene, vodstvene kadre in vse, ki šele vstopajo na zaposlitveni trg, je potekal v 12 delavnicah in na 8 razstavnih prostorih.

Tokrat se je sodelujočih 17 podjetij predstavilo 250 obiskovalcem.

V nadaljevanu vas vabimo k ogledu fotogalerije Poslovne Informative:

 
 

Rekorden obisk Informative


24.01.2016 08:22

Obisk 8. Informative, kot tudi udeležba s strani organizacij, je v letošnjem letu presegla pričakovanja. V dveh sejemskih dvoranah, v dveh predavalnicah, na odru ter na različnih prizoriščih je privabila rekordno število obiskovalcev. Več kot 20.000 bodočih dijakov, med katerimi 2.000 v organiziranih skupinah šol iz vse Slovenije, študentov in veliko odraslih, je v dveh dneh na razstavnih prostorih natanko tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi nabiralo številne, z izobraževanjem, štipendiranjem in zaposlovanjem povezane, informacije.

Med skupaj več kot 200 izobraževalnimi programi se je predstavilo več kot 40 srednješolskih programov, 47 višje strokovnih programov,okoli 90 fakultet, visokih šol in univerz, 14 ponudnikov izobraževanja odraslih ter druge, z zaposlovanjem in štipendiranjem povezane, organizacije (Zavod RS za zaposlovanje, Center RS za poklicno izobraževanje, Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije, Slovenske železnice, Študentski dom Ljubljana idr). Prvič je na sejmu sodelovalo tudi Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v RS. Na sejmu pa je tokrat gostovalo tudi 7 predstavništev iz tujine.

Več v zaključnem sporočilu za javnost
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke