Vabilo k sodelovanju

Vabilo k sodelovanju na 10. Informativi

26. in 27. januarja 2018 vas ponovno vabimo, da se nam pridružite na največjem in najpomembnejšem slovenskem dogodku na področju izobraževanja in zaposlovanja mladih – 10. Informativi.

Namen Informative je učencem, dijakom, študentom, podiplomskim študentom in vsem, ki jih kakorkoli zanimajo informacije glede možnosti izobraževanja, štipentiranja in zaposlovanja predstaviti čim širše vse možnosti, na voljo doma in v tujini. Vsako leto se več kot 22.000 obiskovalcem predstavlja več kot 300 izobraževalnih programov šol, fakultet pa tudi zaposlovalci in štipenditorji, vladne in nevladne organizacije, ponudniki različnih izobraževanj, didaktičnih pripomočkov, banke, zavarovalnice in številni drugi.

Informativo sestavlja bogata sejemska razstava, program na odru, predstavitve v predavalnicah in številne druge oblike predstavitve, ki najbolj ustrezajo posameznim organizacijam. Več o Informativi si lahko ogledate v PREDSTAVITVENEM VIDEU.

Bolj podrobne Informacije glede Infomrative – oblike sodelovanja, ceniki, ciljne javnosti ipd. si lahko ogledate na spodnjih dveh povezavah:

NE SPREGLEJTE!

Prijave zbiramo do 7. decembra 2017. Prijava v prvem prijavnem roku, tj. do 9. novembra 2017, pa vam zagotavlja posebne ugodnosti – ugodnejši najem razstavnega prostora in 30% nižje cene pri drugih oblikah promocije.

VEČ INFORMACIJ

Za dodatna pojasnila o možnostih sodelovanja in če imate morda sami kakšno idejo za sodelovanje, se nam lahko vedno oglasite:
01 300 32 19
info@informativa.si

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami