Naj razstavljavec

SAMO EDEN JE LAHKO NAJ RAZSTAVLJAVEC

Aljaž Vidic, izdelovalec in ustvarjalec, ki skupaj z idejno vodjo projekta Gozdni mož Lucijo, ustvarja številne lesene izdelke, je tokrat sprejel prav zanimiv izziv.

Pripravil je namreč prenovljen kipec za Naj razstavljavca Informative, časten naziv, ki že od začetka Informative roma iz rok v roke aktualnega najboljšega razstavljavc

a sejma.

Za krovni simbol sejma izobraževanja in poklicev je izbral sovo. To so že od nekdaj povezovali z modrostjo, znanjem in tradicijo.

Aljažu se zahvaljujemo za pripravo kipca, organizatorji pa vas obveščamo, da bomo oba dneva dogodka pozorno opazovali razstavne prostore in na osnovi treh kriterijev ocenili, h komu bo romal kipec do prihodnjega leta.

KRITERIJI, ki jih bomo upoštevali:
  • izgled razstavnega prostora
  • prijaznost osebja
  • za mnenje pa bomo prosili tudi obiskovalce!

V ekipi Informative vam želimo veliko obiskovalcev na razstavnih prostorih, uspešno podane informacije, pa tudi veliko sreče pri izboru Naj razstavljavca 12. Informative!

ZAKAJ SE POTRUDITI?

Naj razstavljavec 12. Informative prejme:

  • jumbo plakatno mesto na Gospodarskem razstavišču v času Informative 2020 (oblikovanje zagotovi razstavljavec, namestitev pa organizator);
  • objavo logotipa razstavljavca s povezavo do njegove spletne strani na www.informativa.si;
  • objavo naj razstavljavca na spletni strani www.informativa.si po razglasitvi zmagovalca (predstavitev bo objavljena na strani do prihodnje Informative);
  • izpostavljenost naj razstavljavca v zaključni novici 12. Informative.
GLASOVANJE IN PODELITEV

Žrebanje nagrajenca bo potekalo po sejmu Informativa.
Predaja kipca naj razstavljavcu
12. Informative pa bo v soboto, 25. januarja 2020, na prireditvi.

NAJ RAZSTAVLJAVEC 11. INFORMATIVE (2019)

Laskavi naziv naj razstavljavec 11. Informative po izboru obiskovalcev si je prislužila Univerza v Ljubljani s predstavitvijo vseh svojih programov.