DRUGO

DRUGO

AVON, D. O. O.
BIOTEHNIŠKI IZOBRAŽEVALNI CENTER LJUBLJANA
ČASNIK VEČER, D.O.O.

Science Illustrated je mesečna revija o znanosti in naravi poteši radovednost in strast do znanstvenih odkritij in zanimivih razlag nenavadnih pojavov.  History je mesečnik, ki ponuja izviren in zanimiv vpogled v zakulisje najpomembnejših zgodovinskih dogodkov, ki so vplivali na razvoj družbe, znanosti, umetnosti in življenja na splošno.

DPG
Smo organizacija, ki se ukvarja s promocijo dogodkov. Promocijo vršimo z distribucijo letakov in plakatov ter digitalnim oglaševanjem.
DRUŠTVO DUH ČASA
Društvo za trajnostni razvoj Duh časa že osmo leto razvija proces ponovne uporabe računalniške opreme. Rabljeno računalniško opremo, ki jo donirajo organizacije in posamezniki, tehnično prenovi in opremi s prosto dostopnimi odprtokodnimi programi. Pripravljene računalniške komplete nato v okviru dejavnosti Računalniki za socialno ogrožene podari tem, ki si nakupa ne morejo privoščiti. Ker pa je donatorjev rabljene računalniške opreme vsako leto več, so se v društvu odločili izvesti akcijo Računalniki za šolajoče. Domač računalnik je postal nujno orodje za šolarje, hkrati pa mnogi učenci, dijaki ali študentje domačega računalnika nimajo ali pa družinski računalnik ne zadosti več njihovim potrebam. V okviru akcije Računalniki za šolajoče na Informativi 2019 želi društvo podariti 150 računalniških kompletov (računalnik, monitor, tipkovnica, miška).
EKSA D. O. O.
JEZIKOVNI CENTER NISTA – JEZIKOVNI TEČAJI IN ŠTUDIJ V TUJINI
Smo jezikovni center Nista iz Kopra, nudimo jezikovne tečaje vseh jezikov v Kopru ter posredujemo jezikovne tečaje in študij v tujini. "Naučite se jezika tam, kjer je doma"- je geslo, katerega se držimo na našem centru za jezikovne tečaje v tujini. Učenje tujih jezikov posredujemo le na najboljših, strokovno kvalitetnih in že preizkušenih šolah, ki delujejo pod okriljem mednarodnih jezikovnih organizacij. Tudi letos bo z nami naš partner iz Velike Britanije, jezikovna šola SELECT ENGLISH-Cambridge! Posredujemo študij v tujini. Nudimo informacije o določenih študijskih programih in univerzah. Vodimo vas skozi vse korake prijavnega procesa in vas informiramo o možnostih pridobitve športne in akademske štipendije. Ponujamo tudi šolanje v Veliki Britaniji na osnovnih in srednjih šolah, ki omogočajo vstop na najprestižnejše univerze v tujini
MOGENAS, D. O. O.
NEVRON & COMPANY, D. O. O.
STRIM PLUS, D. O. O.
STROMBOLI, D. O. O.
ŠTUDENTSKI DNEVI – Miha Indihar
Knjiga Študentski dnevi na rahlo humoren način govori o nekaterih preprekah s katerimi se študentje srečujejo na svoji poti. V osrednjem delu spremljamo 15 zgodb s področja študentskega dela in izpitnega obdobja.
WALDORFSKA GIMNAZIJA
Waldorfska gimnazija je namenjena mladostnikom, ki si želijo, poleg pridobivanja splošnega akademskega znanja, razviti svoje sposobnosti tudi na področju umetnosti, praktičnega oblikovanja ter dramske dejavnosti, v šolah v naravi, na ekskurzijah in drugih dejavnosti šole. Waldorfska gimnazija mlademu človeku pomaga razviti ustvarjalnost in prožnost v mišljenju, kultivirati občutenja in izrazne sposobnosti ter krepiti voljo, s katero bo sposoben aktivno posegati v svet.