ŠTIPENDIRANJE, ZAPOSLOVANJE

ŠTIPENDIRANJE, ZAPOSLOVANJE

AGENCIJA M SERVIS
Agencija M servis je študentski servis in kadrovska agencija, ki zagotavlja celovite kadrovske storitve. Mladim z raznoliko ponudbo študentskih del pomagamo pri nabiranju dragocenih izkušenj, lepih zaslužkov ter spletanju poznanstev, ki pri iskanju zaposlitve pridejo še kako prav. Posameznikom, ki si želijo začeti, napredovati ali spremeniti karierno pot svetujemo, jih usmerjamo ter povezujemo z delodajalci
BELIMED D.O.O.
Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Proizvodni obrati se nahajajo v Švici, Nemčiji in Sloveniji. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30 000 vgrajenimi napravami smo prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.
BUSINESS AND HOTEL MANAGEMENT SCHOOL SWITZERLAND (BHMS Switzerland)
B.H.M.S. je ena vodilnih svetovnih gostinskih šol, ki se nahaja v osrčju Luzerna, enega najlepših in najbolj obiskanih mest v Švici. Šola za poslovni in hotelirski management je članica šol Bénédict Education Group, ki je bila ustanovljena leta 1928 in je ena največjih zasebnih izobraževalnih organizacij v Švici. Od leta 1998 B.H.M.S. pripravlja študente na uspeh v globalni karieri, pri čemer uporablja Švicarsko zasnovo izobraževanja, sestavljeno iz štirih stebrov: • Kakovostno akademsko izobraževanje – akreditirane in priznane diplome. B.H.M.S. šola za poslovni in hotelirski management in Univerza Roberta Gordona (RGU) sta oblikovali hitri in kakovostni univerzitetni diplomski ali magistrski program znanosti v Švici.• Zagotovljeno pripravništvo – usposabljanje v industriji je sestavni del študijskega programa B.H.M.S. Šola organizira eno konkretno usposabljanje na leto v Švici ali v tujem podjetju, ki je bilo skrbno izbrano kot mesto usposabljanja. • Osebni razvoj – akademski kurikulum B.H.M.S. razvija mehke spretnosti učencev, kot je razvoj vodenja. • Karierna praksa B.H.M.S. ima lastno podjetje za delo »Masterwork«, ki vsem diplomantom pomaga pridobiti prvo mednarodno poklicno mesto. Po diplomi zagotavljamo ponudbe za delo. Naši programi: univerzitetni diplomski študij gostinskega managementa, diploma iz svetovnega poslovnega managementa, dodiplomski študij kulinarike, podiplomski študij hotelirstva, podiplomski študij kulinarike, magisterij iz mednarodnega gostinskega poslovanja, magisterij znanosti iz globalnega poslovnega managementa, diploma MBA BHMS s 3 različnimi specializacijami: podjetništvo in inovacije, trženje in digitalno poslovanje ali mednarodne finance in naložbe.
DYNATRACE

MODUL University Vienna is widely considered as Austria's leading international private university and is owned by the Vienna Chamber of Commerce and Industry, the largest provider of private education in Austria. The university is located in beautiful Vienna, Austria, the world's number one city for quality of living 2009-2018, and it is ranked in the world’s 25 top performing universities in top-cited publications.

EDUCATION USA, JAVNI, ŠTIPENDIJSKI, RAZVOJNI, INVALIDSKI IN PREŽIVNINSKI SKLAD RS
Vas zanima ŠTUDIJ V ZDA? V centru izvajamo skupinska in individualna svetovanja o študiju v ZDA, organiziramo dogodke s predstavniki ameriških univerz v centru, na šolah in fakultetah, vsako leto pa organiziramo tudi sejem ameriških šol. V centru je na voljo knjižnica z literaturo glede prijav in izpitov, ki si jo je možno izposoditi. Prijavo za obveščanje o dogodkih lahko oddate na http://bit.ly/EdUSA_obvescanje.
ENOTNE REGIJSKE ŠTIPENDIJSKE SHEME – KADROVSKE ŠTIPENDIJE
Regijska štipendijska shema (RŠS) temelji na partnerstvu med regijskimi izvajalci sheme, Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, delodajalci in mladimi (dijaki in študenti). Gre za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem, ki štipendirajo dijake in študente, ki se izobražujejo za poklice, po katerih so izkazali potrebe. Je razvojno naravnan instrument, saj z njim spodbujamo razvoj človeških virov in gospodarstva za skladen razvoj regij. Izvaja se na območju celotne Slovenije v vseh dvanajstih regijah, v okviru regionalnih razvojnih agencij (RRA).

PORA, RAZVOJNA AGENCIJA GORNJA RADGONA

POSOŠKI RAZVOJNI CENTER

RASR, RAZVOJNA AGENCIJA SAVINJSKE REGIJE d.o.o.

RAZVOJNI CENTER NOVO MESTO d.o.o.

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA GORENJSKE, BSC, d.o.o., KRANJ

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA LJUBLJANSKE URBANE REGIJE

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA POSAVJE

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA ZASAVJE

REGIONALNI RAZVOJNI CENTER KOPER

RRA KOROŠKA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA ZA KOROŠKO REGIJO d.o.o.

RRA ZELENI KRAS D.O.O.

ZAVOD MARIBORSKA RAZVOJNA AGENCIJA

GOSTOL - GOPAN, D.O.O. NOVA GORICA

GOSTOL-GOPAN d.o.o. Nova Gorica je slovenska družba v tuji lasti s sedežem v Novi Gorici, ki je od svojega začetka neločljivo povezana z zagotavljanjem opreme uspešnim pekom že več kot 70 let. Celovite tehnološke rešitve, razvijajo in dopolnjujejo strokovnjaki v razvojnem oddelku. Razvoj celovitih rešitev za velike in srednje industrijske pekarne oziroma prodajni projekti so glavna prepoznavnost Gostolskega poslovnega modela. Rešitve, ki nastajajo v podjetju GOSTOL-GOPAN d.o.o. Nova Gorica, so vselej narejene po meri. Zato so arhitekturne in tehnološke usmeritve proizvodnih procesov, ki jih pogosto omejuje prostorska zasnova pekarn, včasih sila zanimive. Prilagodljivost in odzivnost sta značajski potezi podjetja. Referenčne pekarne, ki proizvajajo kruh in ostale pekovske izdelke se nahajajo po celem svetu. GOSTOL skupina ustvari letno več kot 90 % prodajne realizacije GOSTOL s projekti realiziranimi izven Slovenije.

GEN-I, TRGOVANJE IN PRODAJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Skupina GEN-I se že od leta 2004 uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Z delovanjem v več kot 20 evropskih državah, s 16 hčerinskimi družbami in več kot 400 zaposlenimi, našim partnerjem nudimo najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov. Energijo dobavljamo vsem segmentom končnih kupcev, gospodinjskim in manjšim poslovnim odjemalcem pa v okviru svojih blagovnih znamk Poceni elektrika, Poceni plin in Elektro energija (Slovenija) ter Jeftina struja (Hrvaška), zagotavljamo ugodne cene in zanesljivo oskrbo z električno energijo in zemeljskim plinom. S storitvijo GEN-I Sonce omogočamo samooskrbo z izgradnjo sončnih elektrarn. V Skupini GEN-I prihodnosti ne le sledimo, ampak jo tudi (so)ustvarjamo. Pridružite se nam na izzivalni poti! GEN-I nudi odlično priložnost za strokovni in karierni razvoj posameznikov, delo v dinamičnem mednarodnem okolju, pridobivanje specialističnih znanj s področja trgovanja in prodaje energentov, analitike, IT.

HOFER TRGOVINA D.O.O.
HOFER ni le trgovina, HOFER smo ljudje. Kot fer delodajalec svojim sodelavcem nudimo zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast. Smo eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo poslovalnic po Sloveniji. Poslovno skupino mednarodnega podjetja HOFER tvorijo podjetja v Sloveniji, Avstriji, južni Nemčiji, Švici, Veliki Britaniji, na Irskem, Madžarskem, v Italiji, Združenih državah Amerike, v Avstraliji in na Kitajskem. Če si želite postati del mednarodne verige z dolgo tradicijo in uveljavljeno blagovno znamko, v kateri skupaj ustvarjamo prihodnost trgovinske panoge, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi.
IN2 D.O.O. KOPER
IN2 d.o.o. Koper pomaga zavarovalnicam in pokojninskim skladom voditi poslovanje z IT rešitvami – t.i. jedrnimi rešitvami. S platformo INsurance2 DIGITAL uvaja zavarovancem sodobne uporabniške vmesnike, povezuje aplikacije, pametne ure in naprave, omogoča hitrejši razvoj novosti po vzoru Ubra, Googla, AirBnB-ja. S CRM rešitvami (upravljanje odnosov s strankami) podpira zavarovalnice na področju prodajanja produktov in storitev ter uporabniške podpore. IN2 deluje v Ljubljani in Kopru. Ima tri področja – jedrne rešitve, digitalne rešitve in CRM sistemi. Sodeluje z večino slovenskih zavarovalnic in zavarovalnice iz sosednjih držav. Je del skupine IN2 GROUP in v lasti skupine Constellation Software, ki deluje v stotih državah. Sodelavci imajo možnosti izmenjav v regiji, naučiti se novosti iz prakse, navezati stike in priložnost uresničiti inovativne ideje. Iščemo: Razvijalce in arhitekte CRM rešitev ter CRM svetovalce, razvijalce in arhitekte digitalnih mikro storitvenih platform, razvijalec programske opreme JAVA, razvijalec programske opreme ORACLE.
ISKRAEMECO, D.D.

Predstavitev podjetja, predstavitev možnosti sodelovanja s podjetjem, promocija…

JEZIKOVNI CENTER NISTA – JEZIKOVNI TEČAJI IN ŠTUDIJ V TUJINI
Smo jezikovni center Nista iz Kopra, nudimo jezikovne tečaje vseh jezikov v Kopru ter posredujemo jezikovne tečaje in študij v tujini. "Naučite se jezika tam, kjer je doma"- je geslo, katerega se držimo na našem centru za jezikovne tečaje v tujini. Učenje tujih jezikov posredujemo le na najboljših, strokovno kvalitetnih in že preizkušenih šolah, ki delujejo pod okriljem mednarodnih jezikovnih organizacij. Tudi letos bo z nami naš partner iz Velike Britanije, jezikovna šola SELECT ENGLISH-Cambridge! Posredujemo študij v tujini. Nudimo informacije o določenih študijskih programih in univerzah. Vodimo vas skozi vse korake prijavnega procesa in vas informiramo o možnostih pridobitve športne in akademske štipendije. Ponujamo tudi šolanje v Veliki Britaniji na osnovnih in srednjih šolah, ki omogočajo vstop na najprestižnejše univerze v tujini
LTH CASTINGS D.O.O.

Družba LTH Castings d.o.o. izdeluje inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja tlačnih orodij in ulitkov iz aluminijevih zlitin ter izdelava orodij za njihovo proizvodnjo. Pri svojem poslovanju stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti.

MEDIS, FARMACEVTSKA DRUŽBA, D.O.O.
V družbi Medis se že 30 let ukvarjamo z marketingom inovativnih zdravil in medicinskih proizvodov. Z več kot 300 zaposlenimi strokovnjaki predvsem naravoslovnih smeri v desetih državah Centralne Evrope in Balkana redno obiskujemo zdravnike, farmacevte in celotno medicinsko stroko. Na področju medicinskega marketinga smo vodilno podjetje v tem delu sveta. S proizvodi tudi oskrbujemo zdravstvene sisteme teh držav. Zadovoljstvo in angažiranost sodelavcev sta naši ključni vodili.
PROFIDTP D.O.O. – STROKOVNA REVIJA IRT3000

Revija IRT3000 prinaša bralcem najnovejše rezultate in smeri razvoja na področju predelave kovinskih in nekovinskih materialov, avtomatizacije in informatizacije, proizvodnje in logistike, IT in drugih naprednih tehnologij, pa tudi veliko pomembnih in koristnih informacij o inoviranju, razvojnih projektih, tehnološkem razvoju in poslovnih dosežkih inštitucij in podjetij iz znanstvenoraziskovalne sfere in gospodarstva.

S&T SLOVENIJA
Zakaj naj bo tvoj S&TART v našem podjetju? Smo ekipa, ki deluje v mednarodnem okolju na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Naša misija je usmerjena v razvoj naprednejše družbe z reševanjem zahtevnih poslovnih in informacijskih izzivov. Zavedamo se, da moramo za naš uspeh na trgu razvijati svoje zaposlene kot tudi krepiti njihovo zadovoljstvo na delovnem mestu, zato se trudimo ustvariti delovno okolje, ki spodbuja kreativnost, odgovornost, sodelovanje in maksimiziranje potencialov. Bi takšno okolje ustrezalo tudi tebi? Morda te prepriča dejstvo, da smo na slovenskem trgu največji ponudnik celovitih informacijskih rešitev. K našim ključnim uporabnikom pristopamo celostno. Zagotavljamo zanesljive, varne in hitro odzivne infrastrukturne rešitve, kot tudi inovativne aplikativne rešitve, ki optimizirajo poslovna okolja. Mladim talentom omogočamo razvoj tako na strokovnem kot tudi na osebnostnem nivoju. Vse od začetka svoje mlade talente vključujemo v program ameriške gospodarske zbornice AmCham »Young Professionals«, ki poleg novih znanj omogoča tudi razvoj poslovne mreže. Smo te prepričali? Pridruži se nam in prinesi novo energijo ter sveže in inovativne ideje v našo sredino. START YOUNG AT S&T! Področje: Informatika, informacijska varnost, svetovanje in implementacija infrastrukturnih in poslovnih rešitev, razvoj aplikativnih rešitev. Iščemo: Razvijalce, sistemske inženirje, aplikacijske svetovalce, prodajne svetovalce. Nudimo: Študentsko delo, redno zaposlitev Kontakt: www.snt.si, zaposlitev@snt.si
SILIKO D.O.O.
Družba SILIKO d.o.o. smo razvojni dobavitelj in proizvajalec tehničnih izdelkov iz elastomerov in termoplastov z več kot 30-letno tradicijo. Locirani smo na dveh poslovnih enotah, na Vrhniki in v Sevnici. 70 % vse proizvodnje izvozimo na trg Evropske unije. Danes vgrajujemo SILIKO komponente v večino avtomobilov nemške avtomobilske industrije, kot so BMW, Audi, Mercedes-Benz, AMG, VW in drugi.
SLOVENSKA VOJSKA
Temeljni namen in poslanstvo Slovenska vojska uresničuje z izvajanjem strokovnih nalog, ki se nanašajo na načrtovanje in razvoj sil, organizacijo, vojaško izobraževanje, usposabljanje, delovanje in izvajanje vojaške obrambe v mirnodobnem času tako v državi kakor tudi zavezništvu, izrednih razmerah in v vojni. Prav tako zagotavljamo povezave za sodelovanje in delovanje Slovenske vojske v mednarodnih integracijah.
ZAVOD NEFIKS
Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam pomagati pri beleženju, predstavljanju in promoviranju neformalno pridobljenega znanja in kompetenc. Prav tako je namen Zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju in zaposlovanju. Na stojnici vam bomo predstavili različne aktivnosti in priložnosti, ki jih organiziramo prav za vas :).