Vabljeni k sodelovanju!

Znan termin 10. Informative
marec 13, 2017
Znan seznam razstavljavcev
januar 7, 2018

Vabljeni k sodelovanju!

Informativa, edini slovenski sejem izobraževanja in poklicev, ki vsako leto tik pred uradnimi informativnimi dnevi povabi 24.000 obiskovalcev in več kot 250 sodelujočih šol, izobraževalnih institucij, v letu 2018 praznuje visok jubilej. Po desetih letih se bomo zbrali 26. in 27. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Informativa na enem mestu združuje učence, dijake, študente in vse, ki jih zanima nadaljevanje šolanja z različnimi izobraževalnimi programi, na voljo v Sloveniji in tujini. V dveh dneh ponuja večino izobraževalnih programov in tako ponudi priložnost, da si obiskovalci lahko na enem mestu ogledajo večje število izobraževalnih programov, ki so na voljo v času uradnih informativnih dni. Kot dopolnitev informativnih dni, ki bodo v letu 2018 potekali 9. in 10. februarja po vseh šolah, je Informativa odlična prva postaja za vse, ki iščejo pomembne informacije, povezane z izobraževanjein in zaposlovanjem.

Ravno zato vas vabimo, da svojo ponudbo, programe, tečaje in pomembne učne pripomočke na jubilejni 10. Infomrativi predstavite tudi vi!

Več informacij o oblikah sodelovanja si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Vabilo k sodelovanju za sodelujoče >

Ne spreglejte – prvi rok za prijavo, ki vam omogoča ugodnješe cene za sodelovanje, se izteka 9. novembra!

 

Vljudno vabljeni, da skupaj z nami soustvarjate 10. Informativo!