Prihaja 12. Informativa

Najavljamo 12. Informativo
september 1, 2019
12. Informativa presegla vsa pričakovanja!
januar 27, 2020

Prihaja 12. Informativa

Informativa, edini slovenski sejem izobraževanja in poklicev, ki vsako leto tik pred uradnimi informativnimi dnevi povabi 25.000 obiskovalcev in več kot 250 sodelujočih šol, izobraževalnih institucij, bo tokrat potekala 24. in 25. januarja 2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Informativa na enem mestu združuje učence, dijake, študente in vse, ki jih zanima nadaljevanje šolanja z različnimi izobraževalnimi programi, na voljo v Sloveniji in tujini. V dveh dneh ponuja večino izobraževalnih programov in tako ponudi priložnost, da si obiskovalci lahko na enem mestu ogledajo večje število izobraževalnih programov, ki so na voljo v času uradnih informativnih dni. Kot dopolnitev informativnih dni, ki bodo v letu 2020 potekali februarja po vseh šolah, je Informativa odlična prva postaja za vse, ki iščejo pomembne informacije, povezane z izobraževanjein in zaposlovanjem.

Ravno zato vas vabimo, da svojo ponudbo, programe, tečaje in pomembne učne pripomočke na jubilejni 12. Informativi predstavite tudi vi!

Več informacij o oblikah sodelovanja si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Vabilo k sodelovanju za sodelujoče >

Ne spreglejte – prvi rok za prijavo, ki vam omogoča ugodnješe cene za sodelovanje, se izteka 9. novembra!

Vljudno vabljeni, da skupaj z nami soustvarjate 12. Informativo!