Informativa odprla svoja vrata

Dobrodelna akcija računalniki za šolajoče
november 28, 2018
Izbran naj razstavljavec 11. Informative
januar 27, 2019

Informativa odprla svoja vrata

Danes ob 9. uri je svoja vrata odprla že 11. Informativa, sejem izobraževanja in poklicev, ki bo potekala vse do sobote do 18. ure.

Informativa bo na enem mestu ponudila več kot 250 izobraževalnih programov, na voljo doma in v tujini – od srednjih šol, gimnazij, višjih strokovnih šol, fakultet in univerz. Poleg tega bo ponudila še informacije o štipendijah, zaposlovanju, na nteraktivnih razstavnih površinah pa bo predstavila številne poklice. Seznam razstavljavcev si lahko ogledate TUKAJ.

Poleg z izobraževanjem povezanih informacij, bodo številne informacije ponujali tudi na prostoru Zavoda za zaposlovanje, prisoten bo tudi Evropski socialni sklad, pristojno ministrstvo za delo in ministrstvo za javno upravo, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije, Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in števili drugi. Več o programih ESS si lahko ogledate TUKAJ.

V okviru Informative poteka tudi zaposlitveni sejem Moja prva zaposlitev, kjer se bo predstavilo 14 podjetij in organizacij, in ki bodo skupaj ponudila več kot 100 zaposlitev in štipendij. Seznam zaposlovalcev si lahko ogledate TUKAJ.

Poleg sejemske razstave je na voljo tudi bogat izobraževalni program v treh predavalnicah. Spremljajte petkov in sobotni program.

Informativa poteka v petek in soboto med 9. in 18. uro. VSTOP PROST.