Program predavanj

5. POSLOVNA INFORMATIVA: leto 2016
lokacija: avla Galerije, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

*Program se še dopolnjuje. Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu.
Zadnja sprememba 15.1.2016

PRIJAVA
   
Prijave na predavanja so možne do zasedbe vseh prostih mest. Elektronske prijave se zbirajo do 20. januarja.

Pred prijavo preverite v urniku, da se vam kakšno izmed predavanj časovno ne prekriva, sicer vam bomo ob prijavi na dva hkratna dogodka (posledično se enega ne boste morali udeležiti), zaračunali neodobrene odjavne stroške (označene v prijavnih pogojih).

PRIJAVNI POGOJI >

(odpre se v novem oknu)
  (klik za povečavo)
       
     

 Predavalnica 1

     
8.30–9.00

  JUTRANJA KAVA in ROGLJIČKI
     
9.00–10.00   NAGRAJEVANJE V PRODAJI
predava: Vito Komac, univ. dipl. ekon.
pripravlja: Inštitut Mediapro

Celovit pristop k nagrajevanju prodajnikov na osnovi študije in implementacij v praksi; metode merjenja performance-a prodajnikov; odprava/zmanjšanje ugotovljenih pomanjkljivosti z usposabljanjem; modeli nagrajevanja; implementacija učinkovitega poročanja in kontrole; načini motiviranja; individualna samoizbira modela nagrajevanja za leto vnaprej.
     
10.30–11.30   UPRAVLJANJE S PROCESI IN LEAN SIX SIGMA
predava: Petra Levec

V sodobnem poslovnem svetu se podjetja srečujejo z vedno večjimi pritiski globalizacije in čedalje večjo konkurenco. Hkrati pa smo končni u/porabniki storitev oz. proizvodov vedno bolj zahtevni.

Da bi se lahko učinkovito soočili z vsemi poslovnimi izivi in priložnostmi, da bi se lahko nenehno izpopolnjevali, se moramo zavedati pomembnosti upravljanja s procesi in prednosti implementacije Lean Six Sigma metodologije, ker to dvoje v organizacijo prinaša procesno naravnano razmišljanje o organizaciji, standardiziran način stalnega uvajanja sprememb ter usvojitev le-teh s strani vseh zaposlenih, kar za organizacijo posredno pomeni doseganje visoke stopnje učinkovitosti, uresničevanja povečanja konkurenčne prednosti in inovativnosti podjetja ter nenazadnje povečanje dobička.
     
12.00–13.00   UČINKOVITO IN USPEŠNO ODLOČANJE - SISTEMSKI MODELI IN TEHNIKE ODLOČANJA
predava: Nataša Čebulj
pripravlja: Inštitut za sistemske postavitve

Namen in cilj izobraževanja je da udeleženci spoznajo in praktično preizkusijo sistemske načine, proces in strategije odločanja in možnosti, ki jih jo nudi metoda sistemske postavitve.
     
13.00–13.30
  ODMOR ZA MREŽENJE IN DRUŽENJE

     
13.30–14.30  
VODENJE IZ SREDINE PODCENJENA MOČ SREDNJEGA MANAGMENTA
predava: Sonja Peklenik
pripravlja: Inštitut za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana

99% vodenja izhaja iz sredine. Sredinski vodja pogosto nimajo možnosti odločanja, imajo pa odgovornost, da realizirajo zastavljene cilje. Takšen položaj zahteva jasno opredelitev in prepoznavanje mitov o vodenju ter soočenje s frustracijami, ki spremljajo srednji management.
     
15.00–16.00   S PREMIŠLJENO SPLETNO STRANJO DO POVEČANJA PRODAJE
predava: Matevž Kaše
pripravlja: Erpium, d. o. o.

Skozi predavanje se boste seznanili s ključnimi smernicami in načini, kako izboljšati ali na novo ustvariti učinkovito spletno stran. Spoznali boste bistvene elemente prodajno naravnanega spletnega mesta in racionalen pristop k Google Adwords in Facebook oglaševanju, ki zagotavlja predvsem relavantne obiskovalce vaše strani.
     
16.30–17.30   MOČ VPLIVANJA IN FORMULA ZA ODLIČEN REZULTAT
predava: dr. Tanja Pia Metelko, trener, mediator NLP Master Coach
pripravlja: PRO CREATHOR - razvoj poslovnih in osebnih potencialov ter izobraževanje

Vsak je že občutil energijo in ponos, ko je nekaj dosegel. In uspel. ODLIČEN REZULTAT ni nikoli stvar naključja. Potrebujem jasno VIZIJO, ki jo ŽELIM uresničit. Konkretno DEFINIRAN CILJ, ki je merljiv, dosegljiv, časovno opredeljen. STRATEGIJA je eden KLJUČNIH elementov. In ŠE – spoznali boste, KAKO VPLIVATI. Konkretne TEHNIKE lahko takoj aplicirate v življenje.
     
     
     

 Predavalnica 2

     
8.30–9.00
 
JUTRANJA KAVA in ROGLJIČEK
     
9.30–10.30
  GTD ALI GREMO TO DOKONČAT
predava: Nataša Brunec
pripravlja: GTD Slovenija, Ordo Vita, d. o. o.

Bi radi delali prave stvari in se rešili nepotrebnega stresa? GDT® oziroma Gremo to dokončat avtorja Davida Allena nam pomaga, da se rešimo kaosa in živimo produktivno življenje brez stresa. Poleg večje produktivnosti nam omogoča, da smo bolj inovativni. Občutek preobremenjenosti nadomestijo občutki osredotočenosti, jasnosti in (samo)zaupanja.
     
 10.45–11.45   ZAPOSLENI, ZAKLAD ALI PREKLETSTVO?
predava: Andreja Glavač, certificirana trenerka za Persolog osebnostni model
pripravlja: GOFAST, Andreja Glavač, s. p.

Kateri kandidat je primeren za razpisano delovno mesto? Kako postaviti prave ljudi na prava delovna mesta? Kaj zaposlenega motivira? Kako se odziva na spremembe? Kako rešuje konflikte? S Persolog vedenjskim profilom prepoznajte njihove prednosti, slabosti ter potencial in dobili boste “navodila za uporabo” vaših zaposlenih.

NE SPREGLEJTE!
Podjetje GOFAST pripravlja v okviru svojega predavanja tudi nagradno igro: na predavanju bo izžreban nagrajenec, ki bo prejel PERSOLOG VEDENJSKI PROFIL za eno osebo - prednosti, slabosti in potencial (testiranje, analiza in razlaga rezultatov).
     
 12.15–13.45   TRENING KARIERNIH VEŠČIN MARSHMALLOW CHALLENGE
predavata: mag. Nataša Makovec in Barbara Podlogar
pripravlja: GEA College

Na delavnici boste soočeni z zanimivo in zabavno nalogo. Sodelovali in tekmovali boste v izzivu. Izboljšali boste ključne veščine, ki so potrebne za uspešno ekipno delo in preverili kakšno vlogo, potencial imate v timu vi. Cilj delavnice je okrepiti veščine in izpostaviti vaše prednosti, ki so pomembne za vsako vrsto kariere. Vabljeni!
 
 
13.45–14.00
  ODMOR ZA MREŽENJE IN DRUŽENJE
 
     
14.00–15.00
  UVAJANJE SPREMEMB JE SPREMINJANJE LJUDI
predava: Klemen Belhar
pripravlja: NoBox Solutions

Geslo naše sodobnosti je, da so spremembe edina stalnica. Tudi podjetja se tega začenjajo zavedati, a imajo precejšnje težave z njihovim uvajanjem. Na predavanju vam bomo pokazali zakaj večina projektov uvajanja sprememb propade in kako spremeniti razmišljanje, da bi spremembe uspele ter prinesle uspeh. Za kaj takega moramo pogledati v neznano.
     
15.30–16.30
  CONDA MNOŽIČNO INVESTIRANJE
predava: Marina Markežič
pripravlja: CONDA crowdinvesting si, d. o. o.

CONDA je mednarodna platforma množičnega investiranja, ki združuje inovativne podjetnike z idejami in investitorje. Podjetnikom omogoča, da na podlagi njihove ideje zbirajo finančna sredstva za razvoj in širitev njihovega podjetja. Z vidika investiranja platforma omogoča, da vsak izmed množice lahko postane investitor z minimalnim vložkom 100 €.
     
 17.15–18.00   POVEZANO ZNANJE
okrogla miza
vodi: Denis Malačič
sodelujejo: Rok Starič, Conda, Rok's Nut Butter; Gašper Parte, član Zavoda Ypsilon in uspešen mlad podjetnik; Jasmina Drolc, trgovina Čudežna dežela
pripravlja: Zavod Rikus

Na okrogli mizi želimo prek pogovora z uspešnimi posamezniki za zaključek programa konference odpreti pogovor o pomenu povezave različnih znanj in posameznikov za uspešno realizirano poslovno idejo ali projekt.
Kaj vse je bilo potrebno za realizacijo ideje?
Kje ste iskali nova znanja?
Katere kompetence ste iskali/iščete pri bodočih sodelavcih?
     
     
     
     
     
     
     
     

Arhiv programa >
     

Prijava na e-novice
Vpišite svoj e-naslov

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke